Moore Stephens KSC se extinde în Timisoara și Alina Solomon este noul Partener

De aproape un an ne-am condus afacerea cu entuziasm și pasiune, am evoluat punând accentul pe expertiza oamenilor noștri și pe crearea de valoare pentru clienții noștri. Astăzi inovăm și mai mult și ne face o deosebită plăcere să urăm "Bun venit" noii echipe de la Timișoara, care furnizează soluții profesionale excepționale companiilor locale și internaționale din partea de vest a României. Noul birou este condus de Alina Solomon în calitate de Partener responsabil de linia de business dedicată Externalizării, din cadrul întregului grup, și care adăugă o nouă experiență filozofiei serviciilor noastre.

Mamas Koutsoyiannis, CEO Moore Stephens KSC declară: “Succesul nostru este reprezentat de o echipă unică care deține expertiza potrivită. Îmi face plăcere să-i urez "Bun venit" Alinei, care a condus pentru aproape 10 ani o firmă foarte dinamică și care are entuziasmul și energia necesare pentru a reuși în mediul actual, care este într-o continuă schimbare. În afară de ghișeul de suport pentru limbile Engleză, Greacă, Franceză și Rusă de care clienții noștri deja beneficiază, prin deschiderea noului birou de la Timișoara, adăugăm suport și pentru limbile Italiană și Spaniolă. Acestea permit clienților să converseze cu specialiștii noștri direct în limba nativă, asigurându-ne astfel că furnizăm servicii la nivel înalt și prin intermediul unei comunicări familiare pentru client."

Alina Solomon declară: “ Sunt încântată să mă alătur unei firme atât de dinamice și cu o creștere atât de rapidă precum Moore Stephens KSC. Cu siguranță împreună vom depăși așteptările clienților și în același timp ne asigurăm că oferim mediul propice pentru dezvoltarea echipei ”.
 
Anunțul vine după un an incredibil pentru firma noastră, deoarece 2016 a marcat o perioadă în care am crescut exponențial din punct de vedere al portofoliului de clienți și a realizărilor echipei.
 
 
Alina Solomon
Alina se alătură Moore Stephens KSC cu peste 10 ani de experiență profesională. Ca membru al echipei de Servicii Profesionale, Alina coordonează departamentul de Externalizare din cadrul Moore Stephens KSC. Ea este stabilită la Timișoara și oferă consultanță afacerilor locale și internaționale pentru a-și desfășura activitatea în funcție de diverse spețe din sfera contabilă, fiscală, salarizare și administrare de personal.