Moore Stephens KSC, o poveste de succes “Go for mo(o)re”

Povestea de succes a firmei Moore Stephens KSC a fost prezentată în cadrul conferinței europene “Go for mo(o)re – make your life better” organizată de Moore Stephens International săptămâna trecută în perioada 30 iunie - 1 iulie la Viena. Evenimentul a strâns peste 150 de participanți din 38 de țări europene unde rețeaua Moore Stephens este prezentă, Canada și SUA.

Mamas Koutsoyiannis, CEO Moore Stephens KSC a prezentat firma, viziunea sa și modalitatea în care rețeaua susține atingerea acestei visiuni, împrună cu rezumatul progresului de până acum, punând accentul pr creștere, care a fost și tema conferinței. Un astfel de progres este datorat de proiectele internaționale finanțate de Banca Mondială și BERD în diverse industrii împrună cu cele efectuate pentru autoritățile publice și administrația locală.

Mamas KoutsoyiannisNevoile clientului depășește barierele locale, așa că viziunea noastră de creștere pune accentul pe împărtășirea unei experienței dovedite prin soluții internaționale care sunt rezultatul culturii noastre de promovare a acțiunilor de extindere pe piețele locale. Proiectele internaționale în care echipa noastră este implicată reprezintă cea mai relevanta dovadă a modelulul de succes creat de hub-ul regional de abilități și competențe profesionale deținut de Moore Stephens KSC în România și Moldova.