Blog

Eveniment: Regulamentul General de Protectie a Datelor (GDPR): Cum incepem?

Incepand cu data de 25 mai 2018, toate companiile care stocheaza si proceseaza date despre cetatenii UE, vor fi obligate sa se conformeze cu Regulamentul General de Protectie a Datelor.

Posibilele amenzi pentru neconformitate pot varia intre 2-4% din veniturile anuale globale ale unei companii sau pana la 20Mil EUR, oricare dintre acestea este mai mare.

 

Moore Stephens KSC sustains the promotion and enhancement of the relationship between Romania and R. Moldova

On December 14th 2016, Moore Stephens KSC participated at the event organized in Timisoara by the R. Moldova Embassy and the Timis Chamber of Commerce, Industry and Agriculture whose primary scope was the promotion and enhancement of the relationship between Romania and R. Moldova. The event presented several tax, legal, banking and labor information necessary for anyone interested to invest in the R.Moldova.

Liber profesionist vs Angajat - Conferința CTRL-D

CTRL-D se întreba dacă nevoia de a petrece 10,000 de ore pentru a deveni expert în cariera ta este mit sau realitate, indiferent dacă ești angajat sau liber profesionist. Se spune că a fi liber profesionist înseamnă libertate iar a fi angajat înseamnă rutină. Este un fapt sau o legenda urbană? Realitatea probabil se situează undeva la mijloc, asa ca CTRL a decis că este nevoie de o analiză, iar cea mai bună soluție a fost o conferință dedicată: Cariera in CTRL-D - Angajat vs. Liber profesionist

Moore Stephens KSC se extinde în Timisoara și Alina Solomon este noul Partener

De aproape un an ne-am condus afacerea cu entuziasm și pasiune, am evoluat punând accentul pe expertiza oamenilor noștri și pe crearea de valoare pentru clienții noștri. Astăzi inovăm și mai mult și ne face o deosebită plăcere să urăm "Bun venit" noii echipe de la Timișoara care furnizează soluții profesionale excepționale companiilor locale și internaționale care operează în partea de vest a României. Noul birou este condus de Alina Solomon în calitate de Partener responsabil de linia de business dedicată Externalizării din cadrul întregului grup și care va adăuga o nouă experiență filozofiei serviciilor noastre.

Fiscul vrea să aibă acces la datele românilor care plătesc cu cardul, fără notificare, permisiune sau mandat. Precizările Finanţelor

Fiscul vrea să primească, necondiţionat, „toate detaliile disponibile cu privire la identitatea deţinătorului cardului” ori de câte ori se efectuează o plată electronică. Această prevedere figurează într-un proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea normelor metodologice privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, pus în dezbatere publică de Ministerul de Finanţe, pe 12 iulie. După apariţia informaţiilor, Ministerul Finanţelor a precizat, într-un răspuns pentru Hotnews, că ia în calcul să renunţe la prevederea privind accesul total la datele personale ale posesorilor de card.

ANAF continuă reforma și eficientizarea

Pentru consolidarea reorganizării Agenției Naționale de Administrare Fiscală și creşterea eficienţei colectării şi a eficacității în combaterea evaziunii fiscale și a fraudei fiscale şi vamale, modificările și completările Hotărârii Guvernului nr. 520/2013 privind organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală vizează:

Andrei Stan: „Instabilitatea politică din Republica Moldova reprezintă un impediment pentru investitorii străini”

Are o experiență de peste zece ani în domeniile audit, contabilitate, consultanță și due-dilligence, și cunoaște foarte bine mediul de afaceri și legislația din Republica Moldova. Este vorba de Andrei Stan, partener al biroului Moore Stephens KSC din Moldova – unul dintre liderii globali în servicii de contabilitate și consultanță în afaceri. Într-un interviu pentru portalul BizLaw.md, Andrei Stan vorbește despre rolul profesiei contabile, cât de mult depinde prosperitatea afacerii de profesionalismul unui contabil sau de consultanța oferită la momentul oportun. Andrei Stan este stabilit în Republica Moldova de mai bine de 5 ani și recunoaște: „țara asta m-a cucerit”.

Moore Stephens KSC, o poveste de succes “Go for mo(o)re”

Povestea de succes a firmei Moore Stephens KSC a fost prezentată în cadrul conferinței europene “Go for mo(o)re – make your life better” organizată de Moore Stephens International săptămâna trecută în perioada 30 iunie - 1 iulie la Viena. Evenimentul a strâns peste 150 de participanți din 38 de țări europene unde rețeaua Moore Stephens este prezentă, Canada și SUA.

Moore Stephens KSC continuă să intensifice serviciile profesionale prin preluarea conducerii clusterului balcanic al Moore Stephens Europe

În urma acceptării cu succes în rețeaua Moore Stephens International (MSIL) la sfârșitul anului 2015, firma noastră continuă să se dezvolte prin preluarea conducerii clusterului balcanic Moore Stephens Europe (MSEL), cu Mamas Koutsoiyannis - CEO al Moore Stephens KSC în poziția de Președinte și Andrei Stan - Audit Partner, Head of Operations al Moore Stephens KSC în poziția de Membru al Comitetului de Revizuire.
  • 1
  • 2
  • 3
  • afiseaza Rezultate 1 catre 20 of 44